Blog

Skin Regimen : revolutie in anti-aging gelaatsverzorging

0

Hilde en Katrien zijn op opleiding geweest om jullie een nieuwe anti-aging gelaatsverzorging te kunnen aanbieden. Ze werdt bedacht door een wetenschappelijk comitee bestaande uit een apotheek, een nutridermatoloog, een psycholoog/anti-agingexpert, een cardioloog en een voedingsdeskundige.
Deze is vernieuwend in die zin dat zij uitgaat van 4 stille killers die onze huid aantasten : ontsteking, oxidatie (aanval van vrije radicalen), glycatie (aanval van suiker met schade aan collageen en elastine in de huid) en methylatie (fouten in DNA-replicatie). De producten in de lijn Skin Regimen beschermen tegen deze 4 killers en corrigeren : een vochtarme huid, rimpels, verlies van elasticiteit en pigmentvorming.

Een anti-aging gelaatsbehandeling die in 30 minuten het huidweefsel vernieuwt, herstelt en herpositioneert, met als resultaat een jeugdige en vitale uitstraling.
De behandeling wordt gestart met het welkomstritueel door middel van de Kabat-techniek. De huid wordt gereinigd en voorbereid op de intensieve multi-level fruitzuurpeeling, door middel van bindweefselmassagetechnieken. Dit om de huid los te rollen van het onderhuidsbindweefsel en de doorbloeding intens te stimuleren voor een optimale opname en werking van de fruitzuren. Na inwerktijd van de fruitzuren wordt de huid geneutraliseerd en de pH hersteld en afgesloten door middel van liftende technieken met huidverbeteringsproducten van Skin Regimen.

Deze behandeling is los te boeken, echter geadviseerd in kuurverband voor optimaal resultaat.

Leave a Reply

Aquasense : wellness, beauty en afslanken