Blog

Voorbereiding Longevity week

skin_regimen promo

Longevity week

We zijn druk bezig met de voorbereiding van de Longevity week. Deze gaat door van 17 tem 22 november 2014.

In België en Nedereland zullen alle instituten die werken met comfort zone een week werken rond Longevity oftewel het langer mooi en gezond leven. Ben je van Oostakker, van Gent of van Oost-Vlaanderen kom dan zeker genieten van onze mooie Longevity actie. Hou zeker onze facebook in de gaten waar je in aanloop van de Longevity week nu al regelmatig leuke en haalbare tips kan meepikken. Voor de data van de workshops is het nog even wachten. Alhoewel, onze workshop make up staat nu al geprogrammeerd op dinsdag 18/11 om 19u.

Wij gaan allerlei workshops doen rond voeding, bewegen, slapen, make up. Er is nu al een hele mooie actie uitgewerkt waarin we zoveel mogelijk mensen gaan laten kennis maken met onze Skin Regimen gelaatsverzorging, dé Longevity behandeling bij uitstek.

Aquasense : wellness, beauty en afslanken