BodySculptor

BodySculptor promo voorjaar 2018
logo_bodysculptor

de meest betrouwbare methode voor

een kledingmaat minder

Nu nieuwste generatie BodySculptor Excell+ Gen 3.0BodySculptor Excell+ Gen 3.0

BodySculptor werd ontwikkeld in Frankrijk door artsen gespecialiseerd in de behandeling van abdominale obesitas.

In 1998 werden de eerste BodySculptor behandelingen al uitgevoerd. Al snel werd BodySculptor de marktleider in Frankrijk met meer dan 600 centra !

Bovendien wordt BodySculptor ook in de medische wereld gebruikt voor toepassingen zoals : fybromyalgie, visceraal vet, diabetes, cholesterolverlaging, lymfoedeem, lymfedrainage, recuperatie na zware sportinspanningen, ondersteuning van vruchtbaarheidsbehandelingen, enzovoort...

In 2007 ontving deze revolutionaire afslankingsmethode de prijs als beste afslankingsmethode uitgereikt door de internationale pers. De Bodysculptor Excell+ Gen 3.0 is de nieuwste generatie van deze medische techniek die reeds jaren internationaal zijn fantastische resultaten bewezen heeft.
BodySculptor tijdslijn


BodySculptor Excell+ Gen 3.0


Een innovatie door bio-medisch onderzoek

EXTREEM LAAG FREQUENTE VELDEN

BodySculptor is een moderne en efficiënte afslankende technologie.
Onder het effect van bio-magnetische golven worden de vrije vetzuren progressief vrijgemaakt,
afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage.

De therapie combineert een gepatenteerde medische technologie met een lymfedrainage.


De Bodysculptor Excell+ Gen 3.0 genereert lage frequentiegolven lager dan 100Hz (ELF of extreme low frequency), vertrekkende van zwakke inductiestroom, die totaal onschadelijk zijn voor de huid en het menselijk lichaam.

De specifieke golflengte van de BodySculptor stimuleert de samentrekking van de spieren zonder dat men dit voelt. De samentrekking gebeurt immers op het niveau van de gladde spieren en stimuleert bijgevolg het biologische mechanisme van de lipolyse (ons natuurlijk vetverbrandingssysteem). De opgestapelde vetzuren onder vorm van triglyceriden in de vetcellen (adipocyten) worden, door de werking van de bio-magnetische golven van de Bodysculptor, vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd met een ontzwelling van de vetcel tot gevolg.

Een doeltreffende drainage door micro-pressie, gedurende de behandeling, versnelt dit eliminatieproces. Zo bekomt men progressief een specifieke reductie van de lichamelijke vetmassa ter hoogte van de behandelde zones en tevens significante effecten op de niet behandelde delen. Geleidelijk aan verminderen de lokale vetophopingen, met een verfijning van het silhouet als gevolg.


Ook Joke Van De Velde is overtuigd !
bodysculptor


Vetverbranden

De BodySculptor stimuleert het natuurlijk vetverbrandingsproces (lipolyse) door in te werken op de vetopslag. Het verwijdert vetzuren uit de vetcellen.

Afscheiden

Dankzij een gecontroleerde micro-pressie van de huid wordt de afscheiding van de vetzuren verbeterd.

Afvoeren

De vrijgemaakte vetzuren worden afgevoerd uit het vetweefsel naar het vasculair systeem.


Wat is lipolyse

Lipolyse of vetverbranding is een fysiologisch proces, dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam. Vetten, hetzij afkomstig uit onze voeding, hetzij opgeslagen in het lichaam, worden 'verbrand' en omgezet in energie. Bij dit proces wordt triglyceride afgebroken tot glycerol en drie vrije vetzuurmoleculen. Het omgekeerde proces, het opbouwen van vet, noemt met lipogenese.

Het proces die in het lichaam gestimuleerd wordt door de BodySculptor is vergelijkbaar met dat wat er in het lichaam gebeurt na intense sport. Dankzij de BodySculptor kan men dit proces quasi lokaal stimuleren en dus ook lokaal afslanken.

Het verbranden van één gram vet levert ca. 38 kJ aan energie op, die bijvoorbeeld kan gebruikt worden om het lichaam te verwarmen of om te bewegen. Andersom dienen er ca. 38 kJ uit vet geconsumeerd te worden om één gram vet bij te komen. Ook wanneer teveel koolhydraten (suikers of zetmeel) of eiwitten gegeten worden, kan het overschot aan binnengekregen voeding omgezet worden in vet en opgeslagen worden.

BodySculptor energieverbruik


Medisch onderzoek

Een gerandomiseerde dubbelblinde studie heeft kunnen vaststellen dat bij patiënten met een gemiddeld BMI van 28 een gemiddeld verlies van tailleomtrek was van 6cm !

Een tweede studie met DNA-chip heeft kunnen aantonen dat de sessies van BodySculptor® niet waarneembare spiercontracties van de gladde spieren veroorzaken.

Traditionele kuur :

12 behandelingen, 2 per week

bodySculptor_traditionele_kuur_results

Express kuur :

12 behandelingen, 1 behandeling per dag

bodySculptor_epress_kuur_results
BodySculptor maatje minder


te behandelen zones

De Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones tegelijkertijd. bodysculptor zones


voor wie geschikt

Dit is dé oplossing om af te slanken en je fitter te voelen. En bovendien gericht op alle lichaamszones !

Het is uitermate geschikt voor vrouwen en mannen.

Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.
BodySculptor_vrouw_37j Marianne (37 jaar)
Na 6 behandelingen merkte ik dat de bandjes aan m'n heupen en aan m'n BH begonnen te verdwijnen. Echt wat ik nodig had en superzalig! Pure ontspanning..."
BodySculptor_vrouw_46j Kristien (46 jaar)
Ik deed het vooral voor m'n cellulite en nu onderhoud ik het 2 keer per maand. Het is voor mij echt een must en is een moment voor mezelf."
BodySculptor_ouder_koppel
Jean & Marie (71 & 66 jaar)
Goed voor m'n rug en voor mijn pijn maar ook goed voor zijn cholesterol.


bodysculptor results

effecten op het lichaam

 • duidelijk centimeterverlies op armen, taille, dijen en heupen
 • fitter, lichter en ontspannen gevoel
 • voel het verschil aan de huid : deze is zachter, steviger en strakker
 • verbeterde lipolyse (=vetverbranding)
 • stimuleert het verwijderen van vocht en afvalstoffen
 • kom 12 keer zalig genieten


Waarom is BodySculptor zo goed voor uw gezondheid ?

De BodySculptor stimuleert uw natuurlijk verbrandingssysteem waardoor u dus zonder dieet zal afslanken. 1 kledingmaat minder ligt binnen bereik. Heeft u een BMI > 28 dan kan u tot 2 kledingmaten verliezen.

Maar de BodySculptor verwijdert ook visceraal vet en verlaagt daardoor ons cholesterolniveau (slechte cholesterol). De behandeling is zeer goed voor mensen met pijnlijke gewrichten en stramme spieren en voor mensen met fybromyalgie.

De BodySculptor is tevens een lymfedrainage, ideaal voor zware en vermoeide benen.

BodySculptor is dus zeer goed voor

uw algemene gezondheid !BodySculptor : de oplossing voor verslapte huid

Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen.

Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid zowel slanke als minder slanke vrouwen. De levensstijl speelt een belangrijke rol hierin maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap, en een tekort aan hydratatie zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur.

Een kuur met de BodySculptor exCell+ verbetert

de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid

Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Bodysculptor biedt u een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, kin en nek.

Een medische studie verricht op 22 vrouwen, die een kuur van 12 behandelingen met de BodySculptor exCell+ gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden en bij 36% van hen vond deze versteviging erg indrukwekkend.


bodysculptor 3

Behandeling

Elke behandeling starten we met een weging op de weegschaal om zo uw gewicht onder controle te houden en u positief te stimuleren.

Tijdens de behandeling draagt u enkel uw ondergoed. Benen, buik, armen en onderkin worden voorbereid met de BodySculptor producten, waarna u een pak aankrijgt. Zo gaat u in de BodySculptor liggen, de benen in de botten. De armstukken worden rond de armen geïnstalleerd, het gelaatsstuk rond hoofd en kin. De BodySculptor wordt aangezet waarna u gedurende 30 minuten kan genieten van deze deugddoende behandeling.

Van de Extreme Low Frequency-golven zal u niets voelen, deze doen ongemerkt maar zeker hun werk. De lymfedrainage zal u een licht gevoel geven. Normaal gezien zal u zelfs in slaap vallen tijdens de behandeling.

Gewaarwordingen

 • sensatie van zachte warmte
 • quasi algemene slaperigheid
 • relaxerend gevoel, ontspannende actie op spiervezels
 • sensatie van lichtheid, vooral op het niveau van de benen


Behandelplan

Bij de eerste behandeling starten we met een intake gesprek waarbij we luisteren naar uw wensen en kort de methode toelichten. We overlopen samen de contra-indicaties om zeker te zijn dat de behandeling kan gestart worden.

Elke kuur bestaat uit 12 beurten waarbij de intensiteit van de behandeling door u kan bepaald worden : u komt 2 tot 3 keer per week voor een traditionele kuur, of u komt dagelijks voor een express kuur.

We starten met een opmeting waarbij u in ondergoed opgemeten wordt op verschillende plaatsen en met een meting op een weegschaal waarbij we niet alleen uw gewicht bepalen, maar ook kijken naar vet- en vochtgehalte en metabolische leeftijd. Bij voorkeur, maar steeds na uw toelating, worden ook foto's genomen voor de eerste behandeling en na afloop van de kuur. Deze gegevens houden we nauwkeurig bij om te vergelijken met uw eindresultaat.

Eventueel bekijken we welke andere behandelingen aanvullend kunnen werken om zo sneller uw resultaat te bekomen.

Tijdens de volledige duur van uw BodySculptor behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag, een gezond en evenwichtig voedingspatroon na te streven en de producten van BodySculptor dagelijks te gebruiken. En dit allemaal om een optimaal resultaat te bekomen.
BodySculptor maatje minder
voedingsdiagram BodySculptor


contra-indicaties

Mensen die voldoen aan een van onderstaande contra-indicaties kunnen de behandeling niet aanvangen of dienen voorafgaand hun huisarts te contacteren.

 • zwangere vrouwen
 • dragers van een pacemaker
 • personen met hormonale verstoring moeten behandelende arts consulteren
 • personen met een ernstige ziekte moeten huisarts consulteren
 • diepe veneuze trombose
 • infecties thv bloed- en lymfevaten
 • zware hartinsufficiëntie
 • hemofilie
bodysculptor-3

Prijzen

één behandeling € 60
eerste kuur van 12 beurten € 595*
tweede kuur van 12 beurten € 475*
club kaart BodySculptor : 20 beurten kaart € 495**
* inclusief verzorgings-, comfort- en hygiëne pakket
** na het volgen van een eerste en tweede kuur, kan je toetreden tot onze BodySculptor club en kan je een kaart van 20 beurten kopen die gedurende één jaar geldig zijn.

Geniet op termijn van uw BodySculptor behandeling

voor minder dan € 25 per beurt **

BodySculptor artikel Goed Gevoel Plus
BodySculptor artikel Gazet van Antwerpen
BodySculptor artikel Goed Gevoel

Wenn Sie die klassischen Casinos satt haben, gibt es viele Mobile Casinos mit PayPal mit modernen Spielen und Slots mit beeindruckender Grafik

Aquasense : wellness, beauty en afslanken