Cavitatie : progressieve liporeductie

weg met cellulitis en vetophopingen, zonder snijden !

Liposuctie wordt BEAUTYcav

Cavitatie met de BEAUTYcav is een revolutionaire technologie voor het verminderen van cellulitis en verwijderen van lokale vetophopingen. Zonder pijn, zonder snijden, zonder risico's. Snelle en zekere resultaten.

Cavitatie

Cavitatie is een fysisch verschijnsel dat zich manifesteert wanneer een vloeistof onderhevig is aan drukvariaties veroorzaakt door mechanische trillingen. Deze trillingen creëren ultrasone golven, in ons geval worden deze uitgezonden op lage frequentie tussen 25-40kHz.

Ultrasone golven

De laag frequente ultrasone golven veroorzaken het continue ontstaan van gasvormige microbubbels in de intercellulaire vloeistof van het vetweefsel waarvan hun grootte blijft toenemen. Wanneer ze hun kritieke grootte bereikt hebben, imploderen deze waarbij een microjet aan energie vrijgegeven wordt.

Afbraak vetcelwand

De vrijgekomen energie bij deze implosie bevordert de afbraak van het vetcelwand, waardoor de triglyceriden vrijkomen en de vetophopingen gescheiden worden.

Afvloeien via lymfestelsel

De vetcellen en vetophopingen worden aldus vloeibaar gemaakt en verlaten het lichaam op een natuurlijke wijze dankzij ons lymfstelsel en onze bloedcirculatie naar de nieren en de lever.

Silhouet hertekenen

Vandaag kunnen we verrassende resultaten bekomen dankzij de BEAUTYcav, die gebruik maakt van laag frequente ultrasone golven, een niet-invasieve technologie, die vetten vloeibaar maakt, sinaasappelhuid verbetert, lokale cellulitis oplost en zo het silhouet in een zeer korte tijd hertekent.

Verminderen lokale vetophoping en cellulitis

Dankzij deze vooruitstrevende technologie kan u uw ideaal lichaam verwezenlijken. Een effectief resultaat na de behandeling vermindert de lokale vetophoping en cellulitis. De behandeling is aangenaam, doeltreffend, pijnloos en zonder chirurgische interventie dus ook geen littekens nadien. Daarenboven kan u gewoon elke activiteit verder zetten na de behandeling.

Intake gesprek

Voor de behandeling wordt tijdens het intakegesprek je medische geschiedenis besproken, om te zien of er geen contra-indicaties zijn. Als er geen bijzonderheden zijn kan er met de behandeling gestart worden. Soms zullen er enkele voorbereidende behandelingen aangeraden worden alvorens de behandeling te starten (vb. vochtretentie).

Impedantiemeting

Bij aanvang van elke behandeling wordt een impedentielichaamsmeting uitgevoerd. Deze dient onder andere om te kijken of er voldoende intercellulair vocht aanwezig is en om te bepalen hoe lang de behandeling mag duren (max 45 min). In extreme gevallen, wanneer er niet voldoende vocht aanwezig is, mag de behandeling niet uitgevoerd worden. Daarom wordt aangeraden om tijdens de kuur, dagelijks 1.5 liter water te drinken en alcohol te mijden.

Zones aftekenen

Vooraleer de cavitatie zelf te starten, worden de zones afgetekend die behandeld gaan worden. We tekenen de nieuwe gewenste contouren op het lichaam en zo vormt zich vanzelf de te behandelen zone.

Cavitatie

De behandeling zelf is pijnloos. Hoogstens kan je wat tintelingen waarnemen en lichte warmteontwikkeling voelen. Op de behandelkop wordt een gel aangebracht wat het glijden over de te behandelen zone makkelijk maakt. Met zachte bewegingen wordt de behandelkop steeds weer over de te behandelen zone bewogen.

Lymfedrainage

Om ervoor te zorgen dat het celvocht en andere afvalstoffen vlugger afgevoerd worden, dient er na de behandeling een lymfedrainage uitgevoerd te worden. Tevens zorgt dit ervoor dat de vermindering van lichaamsomtrek niet voor verslappingen zorgt. Deze bijkomende behandeling met de Presso is inbegrepen bij de BEAUTYcav behandeling.

Te behandelen zones

De behandelbare zones zijn: buik, maagstreek, latherale bekken (love handles), binnen- en buitenkant dijen, benen, knieën en de rug. Er dient een minimum huidplooi van 1,5 cm aanwezig te zijn in de te behandelen zone.

Niet te behandelen zones

Hoofd en hals, oksels, anale zone, knieholte, handen, gelaat, decolleté, borst, genitale organen, enkels, voeten.

Contra-indicaties

 • obesitas
 • ziekten en afwijkingen van de leverfunctie
 • zwangerschap
 • diabetes
 • epilepsie
 • metalen prothesen nabij behandelzone
 • stofwisselingsziekten
 • pacemaker
 • hart- en vaatziekte

Voordelen van cavitatie

 • dezelfde resultaten als liposuctie (esthetisch domein)
 • omtrekvermindering van de behandelde zone
 • gladder huidoppervlak, homogener vetweefsel
 • geen chirurgische ingreep met narcose
 • rekent definitief af met cellulitis
 • geheel pijnloos
 • geen herstelperiode - dagtaken kunnen onmiddellijk hervat worden
 • geen onderhoudsbeurten nodig - resultaten zijn permanent

Kuur

Als behandelingskuur worden er steeds 6 behandelingen aanbevolen. In principe zijn er achteraf geen onderhoudsbehandelingen meer nodig. Op voorwaarde dat je niet in gewicht bijkomt. Daarom is het aangeraden om een gezonde eet- en levensstijl te hebben. Tussen 2 behandelingen moet er steeds 7 tot 10 dagen gelaten worden. Een behandeling duur ongeveer 1 uur.
Welke resultaten mag u verwachten
Wat voelt men tijdens de behandeling
Wat na een behandeling
Vervangt dit liposuctie

Behandeling

1 behandeling bestaat altijd uit
 • een impedantiemeting
 • cavitatiebehandeling van één zone (max 45 min)
 • een presso-behandeling

Prijs

starterspakket bestaande uit intake gesprek + 3 behandelingen € 540
bijkomende behandeling € 175

Aquasense : wellness, beauty en afslanken