Gelaat

a complete sense of beauty

Gelaatsverzorging met [comfort zone]


[ ] face special

Elke [ ] face special begint met het ‘tranquillity welkomstritueel’. Dit is de start van uw ontspannende reis waarin essentiële oliën uw zintuigen zullen prikkelen. Tijdens de volledige duur van elke behandeling wordt u in de watten gelegd zonder pauzes of onderbrekingen. Op die manier streven we naar een optimale verzorging van uw gelaat en naar een moment van totale ontspanning.

Prijzen

 • Hydramemory
45′ € 55
Resultaat: diep gehydrateerde huid waarvan de huidtonus, glans en vochtbalans optimaal hersteld zijn.
 • Recover touch
45′ € 55
Resultaat: een gevoede, gekalmeerde en zachte huid vrij van vrije radicalen.
 • Active pureness
60′ € 80
Resultaat: herstelde vochtbalans, gelijkmatige textuur, verwijderd van onzuiverheden. Diepgereinigde, frisse en stevige huid, ideaal voor de onzuivere en vette huid.
 • Skin resonance
45′ € 55
Resultaat: de huid hervindt haar tonus, zachtheid en vochtbalans, er is een zichtbare vermindering van roodheid en een aangenaam gevoel van welzijn.
 • Absolute pearl
60′ € 70
Resultaat: verbeterde zuurstoftoevoer, een huid die glanst als een parel, vermindering en voorkoming van hyperpigmentatie en lokale pigmentatie.

[ ] sublime skin

Prijzen

 • Sublime Skin Double Peel
45′ € 70
Een behandeling die de celvernieuwing stimuleert, vermindert zichtbaar de eerste tekenen van huidveroudering en vermindert fijne lijntjes. Maakt de huid stevig en de teint helder.

De doeltreffendheid en gerichte werking worden bereikt dankzij de dubbele peeling gecombineerd met vitamine C. In het bijzonder aanbevolen voor de rijpere, verdikte huid. Tevens aanbevolen voor de gecombineerde en vette huid. De intense en effectieve werking van de delicate versie van de peeling is ook geschikt voor de meest gevoelige huid!

 • Sublime Skin Active Lift
60′ € 90
Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gelaat en hals. In combinatie met de specifieke [ sublime skin active lift ] massage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De gerichte werking en doeltreffendheid worden vooral behaald door de innovatieve biphasic peel-off mask.

De intense en effectieve werking van de delicate versie van de peeling is ook geschikt voor de meest gevoelige huid!

 • Sublime Skin Delxe Lift
75′ € 115
Een behandeling die de huid verstevigt en lift. Gecombineerd met de specifieke [ sublime skin active lift ] massage stimuleert het de celvernieuwing en geeft het de huid volume.

De doeltreffendheid en gerichte werking worden bereikt dankzij de dubbele peeling gecombineerd met vitamine C. In het bijzonder aanbevolen voor de rijpere, verdikte huid, lijntjes en zichtbaar verlies van stevigheid en volume. De intense en effectieve werking van de delicate versie van de peeling is ook geschikt voor de meest gevoelige huid!


[ ] skin regimen

Een anti-aging gelaatsbehandeling die in 30 minuten het huidweefsel vernieuwt, herstelt en herpositioneert, met als resultaat een jeugdige en vitale uitstraling.
De behandeling wordt gestart met het welkomstritueel door middel van de Kabat-techniek. De huid wordt gereinigd en voorbereid op de intensieve multi-level fruitzuurpeeling, door middel van bindweefselmassagetechnieken. Dit om de huid los te rollen van het onderhuidsbindweefsel en de doorbloeding intens te stimuleren voor een optimale opname en werking van de fruitzuren. Na inwerktijd van de fruitzuren wordt de huid geneutraliseerd en de pH hersteld en afgesloten door middel van liftende technieken met huidverbeteringsproducten van Skin Regimen.

Deze behandeling is los te boeken, echter geadviseerd in kuurverband voor optimaal resultaat. Aan te vullen met Skin Regimen OMEGA3+ voedingssupplementen.

Prijzen

 • Skin Regimen
45′ € 70
Resultaat: anti-aging werking die zichtbaar de rimpeldiepte vermindert, de hydratatie verbetert en de energie verhoogt.
 • Skin Regimen met ijsgekoeld dessert
60′ € 120
70′ € 170
Al het goede van Skin Regimen aangevuld met een Cryo-behandeling van 10′ of 20′ voor een super gladgestreken en gelift gelaat.[ ] face extra

Rond de ogen zorgt het [] face extra systeem voor een diepe voedende en verstevigende effect van deze gevoelige gebieden. Lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar, de huid ziet er elastischer uit met een hernieuwde gladheid.

Prijzen

 • Eye supreme
30′ € 30
Vermindering van fijne lijntjes, verbetering van elasticiteit en hydratatie.
 • Eye supreme oogmasker
5′ € 15

[ ] manspace

Elke dag transformeert het [comfort zone] man space-systeem de dagelijkse gewoonten in een effectief, verfrissend en herstellend ritueel, een ware ondersteuning voor het behouden van een vitaal lichaam en geest. Man space is een uniek verzorgingssysteem dat speciaal ontworpen is om de hoogste verwachtingen van de hedendaagse man in te lossen. Elk product is het resultaat van geavanceerde studies, gebaseerd op de specifieke behoeften van de mannelijke huid en lichaam.

Prijzen

 • Hydra performance
45′ € 55
Resultaat: huid is diep gehydrateerd, uiterst zacht en elastisch.
 • Pure performance
60′ € 70
Resultaat: de huid is zuiver, heeft een gezonde uitstraling en is steviger.
 • Anti-age performance
60′ € 80
Resultaat: geregenereerde huid, stimuleert celvernieuwing, huid is stevig en de tonus van de huid is verbeterd.
Comfort Zone
Comfort Zone verkoopsproducten
Beauty lounge voor duo-behandelingen
Sfeervolle kleurverlichting beauty lounge
Sfeervolle kleurverlichting beauty lounge
Producten Glorious skin

Aquasense : wellness, beauty en afslanken